KAMPIOENSCHAP VAN BOORTMEERBEEK - VELD

 

Technische Gegevens

Fiets je ook zo graag? Ben je misschien zelfs lid van een wielerclub?
Heb je dan al gehoord van het unieke fietsevenement “het kampioenschap van Boortmeerbeek in het veld” dat doorgaat tijden de parkcross van Boortmeerbeek?

In het kader van onze cyclocross organiseert KWC De Verenigde Sportvrienden het kampioenschap van Boortmeerbeek voor dorpelingen, wielertoeristen en gentlemens.

Hieronder meer informatie:


Organisatie: ‘De Verenigde Sportvrienden’.

VELDRIT WEDSTRIJDEN

 PARKCROSS BOORTMEERBEEK

“ KAMPIOENSCHAP VAN BOORTMEERBEEK”

AFWACHTINGSWEDSTRIJD VOOR

GENTLEMANS (DORPELINGEN) - NIET VERGUNNINGHOUDER


GENTLEMANS (DORPELINGEN):

De recreantencross , het kampioenschap van Boortmeerbeek is bedoeld voor iedereen die regelmatig met de fiets rijdt ( in clubverband, alleen of gewoon onder vrienden) en zich wel eens wil testen met / zijn dorpsgenoten / de anderen. Deze recreantencross is toegankelijk voor alle inwoners van groot - Boortmeerbeek ( Boortmeerbeek , Hever en Schiplaken) , en de buurgemeentes Zemst - Kampenhout - Haacht - Keerbergen -Tremelo - Baal - Bonheiden - Rijmenam - Muizen - Mechelen ( Buiten kampioenschap)

De recreatencross wordt verreden kleiner parcours, vooral gecentraliseerd rond de publiekstent. Start en finishzone in de omgeving van de sporthal.

Iedereen mag meedoen, je hoeft GEEN VERGUNNING te hebben via wielerbond Vlaanderen. Mountainbikes, citybikes, crossfietsen zijn toegelaten.

Eeuwige roem én een unieke ervaring verzekerd !

 

Download de technische gegevens:

info@wielerclubdeverenigdesportvrienden.be

 

www.wielerclubdeverenigdesportvrienden.be

 

Doorzoek de website

© 2017 Alle voorbehouden door Koninklijke Wielerclub De Verenigde Sportvrienden vzw.